Versterk ons vrijwilligersteam!

Een geweldige uitdaging

We zijn door naar de 2e ronde! Een prachtige prestatie, mede dank zij de inzet van velen waaronder onze vrijwilligers. Een mooi team. Maar we zijn er nog niet. Nu moeten we opschalen en doorpakken. Zoals onze bestuursvoorzitter, de heer Huub Smeets zegt: “We hebben de eerste helft van de wedstrijd gewonnen, nu komt het er op aan”. In 2013, het jaar van de waarheid, moeten we laten zien wat we in huis hebben op cultureel gebied, zodat Maastricht & de Euregio Maas-Rijn, Culturele Hoofdstad van Europa worden. En om dat te laten zien hebben we je hulp nodig.

Wat verwachten we van je?
We hebben behoefte aan vele soorten vrijwilligers. Mensen die praktisch zijn en kunnen assisteren met allerlei werkzaamheden, zoals data verzamelen, archiveren, vertalen, knipsels verzamelen, organiseren, gastvrouw zijn, maar ook voor promotieactiviteiten vanuit onze infobalie in Centre Céramique en tijdens de vele evenementen in Maastricht en de Euregio die we samen gaan organiseren. Enthousiaste vrijwilligers die samen met ons het verhaal daar willen vertellen en onze naamsbekendheid kunnen vergroten.

Dus ben je sociaal, flexibel, betrokken, graag werkzaam in een team maar ook in staat om zelfstandig te werken, cultureel georiënteerd, servicegericht en ben je taalvaardig (Frans, Duits of Engels is een pré)? Word dan onze nieuwe ambassadeur en kom het enthousiaste vrijwilligersteam van Maastricht & Euregio 2018 versterken!

Aanmelden
Aanmelden en meer informatie via vrijwilligers@via2018.eu.
Pak deze uitdaging op, zet je zelf op de kaart en we maken er met z’n allen iets onvergetelijks van.
 
Jacques De la Haye
coördinator vrijwilligerswerk Maastricht & Euregio 2018 

Gefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO). De Europese Comissie investeert in uw toekomst